Winactie: Gratis naar de Negen Maanden Beurs?

We hebben een leuke winactie op #hetLEVENvaneenPAPA! Dit keer kan je gratis naar de #papadag (samen met je partner of iemand anders) op de grootste beurs voor zwangere stellen. De NEGEN MAANDEN BEURS! Deze speciale papadag is op 25 februari en bevat speciale workshops en presentaties voor toekomstige papa’s! LEUK en LEERZAAM!

Toegangskaarten voor de Negen Maanden Beurs

De actie loopt van 3 februari 2015 tot en met 17 februari 2015. Op 18 februari worden twee winnaars geloot. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd en winnaars worden via Facebook op de hoogte gebracht. Deze actie is in samenwerking met de Negen Maanden Beurs (www.negenmaandenbeurs.nl). Wil je meer weten lees dan ons verhaal over de negen maanden beurs of ga naar de website van de beurs zelf. Om deel te nemen ga naar onze Facebookpagina en volg de pagina en deel het bericht!

Negen maanden beurs wel of niet

Elk jaar is rond het einde van februari-begin maart vindt de bekende Negen Maanden Beurs plaats. Ook wel de beurs voor de beginnende ouder. Al 30 jaar lang rijden volle treinen naar de Amsterdamse Rai om de papa’s en mama’s (soms ook opa’s en oma’s). met twinkelende ogen en een smile van oor tot oor (want zo voelt iedere beginnende papa/mama zich), af te zetten. Toekomstige ouders staan in de rij om de auto in de parkeergarage te mogen plaatsen. Maar is die negen maanden beurs wel zo interessant? “Negen maanden beurs wel of niet” verder lezen