Zoontje (3) zingt Love me do (Beatles)


Notice: Undefined index: use_custom_image in /home/p0005/domains/hetlevenvaneenpapa.nl/public_html/wp-content/plugins/custom-about-author/display-about-author-block.php on line 134

Als muzikant heb je toch altijd een zwak voor andere muzikanten. Zelf speel ik al van mijn tiende slagwerk. Omdat muziek maken moeilijker is dan het lijkt vind ik het juist zo leuk om te luisteren naar andere en deze mensen ook te waarderen. Nog leuker is het om muziek te mogen maken met kinderen en al helemaal als het je eigen kind is. Tijdens het ochtendje internetten kwam ik onderstaand filmpje tegen. Kijk en wordt helemaal vrolijk!

Luister naar het 3-jarig zoontje die zingt “Love, love me do!”

Zelf kan ik helaas geen gitaar spelen en zingen gaat me ook niet zo goed af. Het zou wel gaaf zijn als ik m’n dochter ritmisch zou kunnen begeleiden. Dat wordt dus oefenen geblazen. Wie van onze lezers heeft ook zulke leuke filmpjes en wil deze met ons delen. Laat je reactie hieronder achter!

papamark, geboren in 1981 is op 31-jarige leeftijd voor het eerst vader geworden. Zo trots op zijn meisje! Werkend bij de grootste uitgeversgroep van Nederland en op zondag graag op het voetbalveld te vinden. Naast sporten is ook muziek maken een grote hobby.

Twitter YouTube 

Vertel ons wat je van dit bericht vindt!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *