Winactie: #SUPERPAPA romper

Romper superpapaMet enige trots presenteren wij nieuw in ons assortiment de enige echte #hetLEVENvaneenPAPA romper! “Mijn papa is een #superpapa” welke baby zou dit niet graag aan iedereen willen laten zien? De redactie van #hetLEVENvaneenPAPA heeft in samenwerking met MiniTransfer dit uniek ‘zelfontworpen’ #superpapa romper gemaakt. En omdat we zo trots zijn op het eindresultaat geven we er gratis eentje weg!

Deze #superpapa romper winnen?

Ben jij net papa of mama geworden en zou je graag deze romper willen winnen? Dan is meedoen heel eenvoudig. Laat op deze pagina een reactie achter wat je van deze romper vindt en waarom jij deze graag zou willen winnen. Onder de deelnemers verloten wij deze newborn #superpapa romper (3-6 maanden). De actie loopt tot 31 mei 2015 en dan heeft de winnaar voor vaderdag deze romper in huis! Het delen van de actie wordt op prijs gestemd!

De #superpapa romper van BELLAbabyDe romper is van het merk BELLAbaby en voelt zacht aan. Ook is de romper mooi elastisch en zit daardoor lekker. De service van MiniTransfer is goed. De bedrukking op de romper is maatwerk geweest. Het logo en de tekst is volledig uitgesneden waardoor er geen lelijke witte vlakke of plekken te zien zijn. Het ontwerp is volledig transparant op de romper gedrukt.

Niks winnen, gewoon willen!

Wil je ook gewoon zo’n stoere #superpapa romper bestellen dan kan dat natuurlijk ook! We zullen het product beschikbaar maken in de webshop maar stuur een e-mail naar info@hetlevenvaneenpapa.nl ovv #superpapa romper en we nemen contact met je op. De kosten voor deze romper ligt rond de 20 euro.

Deze winactie is mede mogelijk gemaakt door MiniTransfer, de specialist in het bedrukken van textiel en andere babyproducten. Waarvoor onze hartelijke dank!minitransfer-logo

9 gedachten over “Winactie: #SUPERPAPA romper”

 1. Na vele pogingen zijn we op 21 april uit voor de 3e keer vader en moeder geworden van een mooie jongen.

  3 jaar eerder op 21 april (2012) heb ik mijn tante verloren en had mijn vrouw een miskraam. Nu op 21 april 2015 is mijn vrouw bevallen van een mooie gezonde zoon. Deze (super) vader is zeer trots op hem.

  Om dat te vieren, wil ik graag kans maken op deze romper.

  Greetz,

  Stephan Kuipers

 2. Wat een schattig rompertje! Dat zou leuk staan bij mijn zoontje van 13 weken, na 2 meiden is mijn man bijstand gekregen

 3. Haha, fantastisch. Mijn zoon is er al uitgegroeid, al heeft hij wel een #superpapa. Maar voor de tweede (e.t.a. 20 oktober) is het wel erg schattig. Deze #superpapa is altijd in de weer met de kleine, geen poepluier of nachtje wakker is hem te veel. Dus het is geen leugen wat die kleine dan op zijn/haar buik verkondigt.

  Leuk hoor en een hele leuk blog! Fijne zonnige donderdag šŸ™‚

 4. Deze super leuke romper wil ik graag winnen voor mijn vriend: wij verwachten dit jaar ons eerste kindje!

  Mijn vriend is nu al een super papa en ik weet zeker dat hij heel erg blij zal zijn met dit rompertje!

 5. Wat ontzettend leuk! Mijn man wordt deze zomer voor de tweede keer papa en heeft deze #SUPERromper wel verdient! Na ons eerste grote wonder dachten we dit niet meer mee te mogen maken maar wat medisch onmogelijk leek is toch werkelijkheid…binnenkort mogen wij een zoon welkom heten

 6. Papa is de liefste en de stoerste papa! We doen altijd lekker gek samen en ik leer veel dingen van hem! Daarom verdient hij wel een leuk cadeautje!

  Kus C.

 7. Lijkt me heel leuk om te geven voor vaderdag aan mijn vriend.
  We verwachten ons eerste kindje en we hebben nog geen babyspulletjes gekocht. Dus het lijkt me erg leuk om dit als eerste rompertje aan mijn vriend te geven. Ik kan niet wachten om zijn gezicht te zien als hij dit gaat uitpakken!

Vertel ons wat je van dit bericht vindt!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *