Winkelen in een babywinkel

Voor een man is er niets zo lastig als shoppen in een babywinkel. Althans als we voor onszelf spreken. Vaak hebben de moeders al helemaal in hun hoofd hoe ze het voor zich zien. Ter bevestiging vragen ze het dan aan de man maar vaak is het al beslist.

Er zijn in Nederland zeer veel babywinkels te vinden. De een is 2000 m2 groot en de andere is zo klein dat de spullen overal op elkaar staan. Bij de ene is alles netjes toonbaar en bij de andere nog in de doos. Er is dus eigenlijk voor iedereen keus…gelukkig maar want anders was er ook niks aan.

Ben jij op zoek naar een babywinkel? Wij zetten onze ervaringen op een rijtje:

BabyPark Kesteren

Babypark KesterenMet stip onze favoriet. Niet alleen is het een ruime winkel met een groot assortiment maar het is, in de hoofdvestiging in Kesteren, er ook gewoon prettig rondlopen. Vriendelijk personeel, simpel maar toch lekker restaurantje. Speelruimte voor kinderen…handig als je er meer bij je hebt. Ook handig, ze hebben een prima webshop!

Voor meer informatie kijk op www.babypark.nl.

BabyDump Eindhoven

Babydump EindhovenWij zelf zijn geregeld bij de BabyDump in Eindhoven geweest. Elk bezoek was anders. Van vriendelijk personeel tot een beetje vervelend personeel. Af en toe kregen we het idee dat het personeel niet wist waar ze het over hadden.

De producten zijn verder prima, misschien wat minder netjes zichtbaar. Ook hebben ze een webshop dat ideaal is mocht je niet in de buurt wonen. De winkel is ruim en daardoor staan er ook veel kinderwagens en babykamers.

Voor meer informatie kijk op www.babydump.nl.

Babystore Van Asten in Tilburg

Babystore van AstenDeze winkel was voor ons als ouders niet geschikt. We konden er niet prettig winkelen. Misschien had het te maken met het tijdstip, de dag of iets anders maar fijn was het niet. De winkel heeft qua producten ook niet alles wat de meeste winkels wel hadden. Een voorbeeld van wat wij niet logisch vinden in de winkel zijn de boxen. Deze stonden tot drie hoog opgestapeld. Dat is niet fijn kijken welke je mooi vind. Vrienden van ons waren er wel perfect geslaagd voor hun babyspulletjes dus ons advies is toch om het zelf te ervaren.