Hallo iedereen we zijn van start!

Wat een bijzonder moment moet ik zeggen. Papalizious.com is online na lange tijd van denken over het concept.Als internet marketeer heb ik al zo veel websites waar ik iets probeer mee te doen. Vaak lukt dit niet omdat het idee niet goed is. Of het idee is wel goed maar dan ontbreekt het aan de uitvoering ervan. papalizious.com is iets nieuws, gewoon omdat ik het leuk vind. Tijdgebrek speelt al jaren een rol maar de energie die ik van dit soort projecten krijg vind ik ook belangrijk.

Sinds de geboorte van mijn dochter Liz blog ik namens haar op haar eigen website. Onze kleine meid laat zo perfect weten hoe het met haar gaat en wat ze heeft beleefd. Zo’n baby beleeft veel in het prille leventje. Dat wilde ik graag vast leggen. Bijna een jaar later kom je erachter dat ook je eigen leven enorm is veranderd. Je leven als jonge man veranderd naar vader, naar papa van je kind. Verantwoordelijkheid, voorzichtigheid, geborgenheid zijn zo een aantal rollen die erbij komen.

Ik ga proberen om zoveel mogelijk leuke of minder leuke zaken uit het leven als papa te belichten. Misschien zijn er ook andere papa’s die dit ook zo zien of misschien wel helemaal niet. Dat kan natuurlijk want iedere papa ziet zichzelf als de super papa voor zijn kind.

De geboorte van onze dochter Liz gaf mij een hele andere rol in het leven. Jezelf wegcijferen is niet makkelijk. Het gezin moet voorop komen. Werk aan de winkel.

Veel plezier met lezen!

papamark