Help Frozen is weg op Netflix

Frozen voor het laatst op NetflixTot 7 maart 2016 konden we nog genieten van de geweldige Disneyfilm “Frozen”. Onze dochter is helemaal in de ban geraakt van Anna en Olaf. Elsa was bij haar minder populair. Maar wat nu? Wij geven een aantal tips om het Frozendilemma op te lossen.

Tip 1: Koop de DVD of Blu Ray van Frozen

De film Frozen is natuurlijk niet nieuw. In 2013 kwam de film uit en heeft menig kind (jongens of meisjes), moeders en vaders betoverd. Deze Disney is de enige film waarbij de Prinses niet door een Prins wordt gered. Met geweldige liedjes als Laat het los (Let it go) of Zullen we een sneeuwpop maken bevat de film muziek ook veel interactie met het jonge publiek. Getuige ook de leuke filmpjes van zingende moeders en vaders in de auto.

Om toch de film te kunnen bekijken adviseren wij tip 1. Bestel de DVD of Blu Ray!

Tip 2: Bekijk Frozen op YouTube

Kinderen zit vaak zelfstandig al op YouTube. Heel eenvoudig zijn ze zo zelflerende dat ze handig met een smartphone of tablet overweg kunnen. Op YouTube is genoeg materiaal te vinden van Frozen. Bekijk de onderstaande video van Frozen ‘Let it go’ op YouTube en zing, kijk en geniet mee:

Tip 3: Kijk iets anders dan Frozen op Netflix

Het aanbod kinderaanbod op Netflix is enorm. Naast Frozen zijn er nog zoveel andere films van Disney. Ook leuke series zijn aanwezig zoals Peppa Pig en Conny. Erg leuk en nog leerzaam ook voor kinderen van een leeftijd van 2.

Wie heeft er nog meer tips? Geef ze hieronder als reactie mee!
Like de facebookpagina Frozen terug op Netflix om te laten zien dat je net als wij Frozen terug wilt op Netflix!

Tags: