Sinterwoezel en Pietje Pip

Zaterdag zijn we naar het Parktheater in Eindhoven geweest voor de voorstelling van Sinterwoezel en Pietje Pip. Samen met twee andere gezinnen (in totaal dus drie peuters (j,m,m) en zes volwassenen hebben we genoten van Nederlands leukste hondjes.

De theatervoorstelling Sinterwoezel en Pietje Pip

Met de verwachting dat de gehele show over Sinterklaas zou gaan kwamen we bedrogen uit. De voorstelling was namelijk de algemene theatertour met een klein beetje over Sinterklaas. De pret en de spannende en genietende smoeltjes bij de kinderen waren er niet minder om. Ook de ouders hebben erg genoten. Het theaterspel was goed verzorgd. De acteurs die de poppen bedienden waren allemaal zwart gekleed en deden hun uiterste best om zo min mogelijk op te vallen. Het decor van de voorstel was eenvoudig maar prachtig gemaakt. Met bescheiden lichtplannen, houten decorstukken die multifunctioneel ingezet werden en een aantal andere handige foefjes werden de vier seizoenen uit het verhaal belicht.

Bekijk de promo van Sinterwoezel en Pietje Pip

Ook in “Het Land van je Ogen Dicht” dromen de beste vriendjes over Sinterklaas. Samen met Tante Perenboom, De Wijze Varen, Buurpoes en de Zingende Tulpjes beleven de leukste hondjes van Nederland allerlei avonturen in elk jaargetijde. Daar is de winter weer! Waar de goedheiligman de Tovertuinbewoners verrast met pepernoten en cadeautjes. Tijdens deze speciale familievoorstelling zingen de populaire hondjes Woezel & Pip en hun vriendjes de vrolijkste Sinterklaasliedjes.

Sinterwoezel en Pietje Pip kopen

Er zijn inmiddels al heel wat boeken verschenen van Woezel en Pip. Van deze voorstelling is het bijbehorende boek ook te koop. Koop het boek Sinterwoezel en Pietje Pip voor €5,00 bij bol.com

Tags: