Leuke paastips voor een vrolijk Pasen

PasenDe meeste papa’s zullen dit weekend een langer weekend hebben dan normaal. Het is immers maandag tweede paasdag en dat betekent meestal een extra vrije dag. Een extra moment om te genieten met het gezin en om als papa extra aandacht te kunnen geven aan je kind(eren). Pasen is vaak een goed moment om iets creatiefs te doen. Het zijn echte ‘DIY’days! Om je te helpen hebben we een aantal paastips op een rijtje gezet!

Paastip 1: Eieren zoeken, zoek ook zelf

Paaseieren zoeken is leuk maar er zijn wel een aantal regels of tips voor te bedenken. Lees de paastip voor het eieren zoeken!

Paastip 2: Eieren schilderen

Om eieren te schilderen zijn er twee opties. Wij adviseren om eieren te schilderen die leeg zijn. Maar hoe doe je dat precies? Wij leggen het je uit. Geniet van een heerlijk momentje tijdens het eieren schilderen!

Paastip 3: Organiseer een paasbrunch

Niet alleen ben je er als papa voor je kind(eren) maar ook voor je partner. Het is leuk om als papa het hele gezin te verrassen met een gedekte tafel en lekker met z’n allen te smikkelen en te smullen. Maar wat zet jij op tafel? Wij geven onze paastip 3 vrij, organiseer een paasbrunch!

Vrolijk Pasen!

Tags: ,