#Papatip snel een mandarijn snijden

Mandarijnen, die mooie ronde minisinaasappel, mijn dochter is er dol op (en ik zelf eigenlijk ook wel). Een mandarijn is gezond, zit boordevol vitamines en is dus goed voor ieder kind. Maar het klaarmaken van een portie mini partjes duurt lang. Eerst pellen, dan breken en vervolgens ook nog snijden. Dat kan sneller en wij laten je zien hoe in deze DIY-video.

Bekijk nu hoe je snel en eenvoudig hoe je een mandarijn snijdt

Omdat we zo vaak en zo veel mandarijnen klaar maken krijg je er wel handigheid in. Bij het kroontje je nagel plaatsen en afpellen dat ding. Heerlijk als hij nog lekker vol sap zit en zo min mogelijk met pitten. Iedere mandarijn is dat weer de vraag. De pitten van een mandarijn horen niet in de buik van mijn kleine meid dus daarom snij ik standaard alle partjes nog even door. Weet ik zeker dat er geen pit meer inzit. Voorheen sneed ik elk partje per stuk door midden. Na een ingeving kreeg ik door dat het sneller kon en begon ik meerdere partjes tegelijk door midden te snijden. Een kleine #papatip maar wel handig.

Nog meer #papatips of DIY video’s

Omdat we #hetLEVENvaneenPAPA graag zo gemakkelijk mogelijk willen maken zijn we op zoek naar nog meer tips die we kunnen vermelden op de website en als video kunnen creĆ«ren. Dus weet je zelf een tip, laat dit dan als reactie achter en we gaan proberen om er mee aan de slag te gaan. Volg onze video’s door je te abonneren op ons YouTube kanaal. Zo mis je niks meer.

Tags: