Over het LEVEN van een PAPA

#hetLEVENvaneenPAPA is een gezellige website voornamelijk over het LEVEN van een PAPA en zo veel mogelijk geschreven door papa’s en voornamelijk voor papa’s (en een klein beetje voor mama’s). Waar mama’s vaak op internet bezig zijn met hun moederschap is dat voor de papa’s heel anders. Er is minder makkelijk aan informatie te komen. Misschien is het wel de eigenschap van mannen dat ze niet goed kunnen zoeken. Misschien is het ook een gebrek aan ‘animo’. Daar moet verandering in komen vinden wij! Papa’s hebben namelijk een hele belangrijke rol in de opvoeding van hun kind(eren).

Sinds 2014 is #hetLEVENvaneenPAPA ontstaan uit de behoefte om een online platform te bieden met ervaringen, reviews, weetjes, tips en acties van papa’s. Hoofdredacteur is papamark (1981), vader van dochter Liz (2013). papamark is een doorsnee gewone papa die het (net als andere alle papa’s) in zijn ogen zo goed mogelijk voor heeft met zijn dochter. De komst van de kleine was hem en zijn vrouw bijzonder te noemen. Niet alleen vanwege het feit dat “zwanger worden” niet altijd alleen een kwestie is van een wip. Bij sommige papa’s en mama’s gaat dat helaas niet vanzelf.

#hetLEVENvaneenPAPA is een niet-commerciële site maar kan niet blijven bestaan, onderhouden worden, uitgebreid worden zonder advertentie inkomsten en natuurlijk niet zonder haar lezers! Dus ben je een papa en vindt je de berichten op deze site leuk laat dat dan ook vooral weten aan andere papa’s. Denk aan familieleden, vrienden of vriendinnen!

#hetLEVENvaneenPAPA wordt gesponsord door Timotheusweb.nl, maar we kunnen natuurlijk altijd sponsors gebruiken!

 

#hetLEVENvaneenPAPA