Het ontbijtkrat van Hap en Sap

Vaderdag 2016 wat geef je nou?

Geen dure cadeaus, horloges of chocola, maar gewoon een heerlijk ontbijtje is in 2016 een zeer geliefd Moederdaggeschenk gebleken. Moeders van wie de kinderen nog niet zelf in staat zijn om een verrassing te verzorgen worden vaak door de papa’s verrast. Dat is typisch ook een belangrijk onderdeel in het LEVEN van een PAPA. Maar […]

Read More

Tips voor vaderdag 2015

De derde zondag in juni (21 juni 2015) is het weer vaderdag! Een uniek moment waar je stoer over roept dat het je niets doet maar achter de schermen zwijmel je weg als je kind je iets leuks geeft. Vorig jaar ontvingen we een geweldig cadeau maar wat zou het dit jaar worden? Wij zetten […]

Read More

15 leuke weetjes over het vaderschap

Vader worden, dat betekent: weinig slaap, meer verantwoordelijkheid, minder tijd in de armen van je geliefde. Maar ook: oneindig veel meer plezier. Maar waarom vertellen je vrienden je alleen de horrorverhalen? Daarom: 15 weetjes over vaderschap die niemand je ooit verklapt.

Read More

Gaan we naar Sinterklaas?

Het grootste kinderfeest van Nederland is weer begonnen. Onze goedheiligman is weer in het land. Afgelopen zaterdag zaten we weer aan de buis genageld. Chocomel met slagroom, harde kruidnootjes en strooigoed was volop aanwezig. Ook de lekkere chocolodadekruidnootjes mochten niet ontbreken. Kortom het moment van het jaar!

Read More

Naar de spoedeisende hulp

Gisteravond was mijn kleine meid gevallen op haar voorhoofd. Kleine schaafplekje tot gevolg. Natuurlijk flink huilen maar bij mama vond ze haar troost. Toen we haar in bed hadden gelegd voor het grote slaapje bleek het mis te zijn. Een half uurtje later was onze kleine knapperd nog steeds overstuur. Nadat we gekeken hadden bleek ze overgegeven te hebben.

Read More