Tips voor vaderdag 2015

De derde zondag in juni (21 juni 2015) is het weer vaderdag! Een uniek moment waar je stoer over roept dat het je niets doet maar achter de schermen zwijmel je weg als je kind je iets leuks geeft. Vorig jaar ontvingen we een geweldig cadeau maar wat zou het dit jaar worden? Wij zetten enkele leuke vaderdag cadeautips op een rijtje.

Vaderdag 2015 tip 1: Boek Topshow

Vaderdag 2015 cadeautip 1: TopshowTopshow is een boek dat uitgegeven is door Voetbal International. Geschreven door bestsellerauteur Michel van Egmond en eindredacteur Jan Hillenius. Het is een biografie over het mega veel bekeken tv-programma Voetbal International wat overigens menig irritatieprogramma voor de mama’s is. Gelukkig hoor je als het boek gelezen wordt geen schreeuwende Hans Kraaij jr. of gekscherende René van der Gijp. Kortom lekker lezen over de ins en outs, de frustraties en irritaties en mooie momenten van zeven jaar Voetbal International.

Het boek kost € 19.95 en is online onder andere te bestellen bij Boekenwereld.com of bol.com.

Vaderdag 2015 tip 2: Fotolijst

Vaderdag 2015 cadeautip 2: FotolijstjeMaak een mooie foto van je kind of kinderen. Plaats deze foto juist omgekeerd in een leuke fotolijst. De foto verteld de papa dat het kind helemaal ondersteboven is van zijn of haar papa! Of te wel dat papa echt een #superpapa is!

De kosten voor deze fotolijst hangt af waar je de foto laat drukken en wat voor fotolijstje je gebruikt. Maar dat het origineel is is belangrijker dan de prijs 🙂

Vaderdag 2015 tip 3: Het vader en dochter boek van Bert Wagendorp

Een leuk boek voor vaders met dochters. Geschreven door topauteur Bert Wagendorp van Uitgeverij De Geus. Wil je onze mening over het boek lezen? Kijk dan op ons verslag over het vader dochter boek. Wil je het boek bestellen kijk dan maar eens op bol.com of boekenwereld.com. De prijs van het boek is € 19,95.

Vaderdag 2015 tip 4: Het unieke #superpapa romper

Alleen bij ons te bestellen, het unieke #superpapa rompertje. In de maten 50-56 tot en met 74-80. Kosten 15 € exclusief € 1,50 verzendkosten. De romper zelf is in de kleur wit en het merk is van HEMA. Deze rompers zijn gewoon super. Trouwens deze #superpapa romper is ook leuk voor na vaderdag want je bent namelijk niet alleen op vaderdag een #superpapa.

Benieuwd naar tip 5 voor vaderdag 2015? Kom dan binnenkort weer terug of volg ons op Facebook / Twitter.

5 tips voor vaderdag 2015

Tags: