Het ontbijtkrat van Hap en Sap

Vaderdag 2016 wat geef je nou?

Hap & Sap uit CuijkGeen dure cadeaus, horloges of chocola, maar gewoon een heerlijk ontbijtje is in 2016 een zeer geliefd Moederdaggeschenk gebleken. Moeders van wie de kinderen nog niet zelf in staat zijn om een verrassing te verzorgen worden vaak door de papa’s verrast. Dat is typisch ook een belangrijk onderdeel in het LEVEN van een PAPA. Maar voor Vaderdag 2016 moet je toch ook een leuke verrassing hebben…Moeders opgelet!

Ontbijtje bij je thuis

Het zelf maken van een ontbijtje kan heel eenvoudig met het smeren van een boterham en het beleggen met een plakje kaas. Maar veel vrouwen vinden het toch heerlijk om een wat luxer ontbijtje te krijgen. Volgens de eigenaressen van Hap & Sap was het dit jaar ongekend populair om een ontbijtje door hun bedrijf te laten maken en deze thuis te laten bezorgen. Verse jus, een heerlijk gekookt eitje en exclusievere broodjes vlogen als warme broodjes vanuit hun keuken naar diverse moeders in het hele Land van Cuijk. Dat was nog eens een smakelijke Moederdag. 19 juni 2016 is het natuurlijk ook weer Vaderdag, maar wat geef je nou de vaders? “Een ontbijtje op bed kan natuurlijk, maar voor de vaders hebben we iets specialers in petto,” aldus Debbie en Suzanne.

Het ontbijtkrat van Hap en Sap
Hap & Sap maakt van iedere vaderdag een bijzondere vaderdag.

Wat is leuk voor Vaderdag 2016?

Vaders krijgen niet zo snel een ontbijtje op bed en dat is eigenlijk best wel jammer. Want papa’s vinden het ook lekker om in bed hun ontbijtje op te peuzelen. Daarom bedacht Hap & Sap het Vaderdag ontbijtkrat. Een kratje vol met heerlijke producten speciaal geschikt voor vaders. Wat kun je verwachten als je een ontbijtkratje bestelt? In het krat komen o.a. een speciaalbiertje, omelet, bacon, krant, worstenbroodje en oude kaas. Alles is natuurlijk vers bereid door het team! Met deze verrassing wordt Vaderdag 2016 zeker een succes.

Een Vaderdag ontbijtkrat bestellen

Woon je in de omgeving waar Hap & Sap haar bestellingen bezorgt (straal van 10 km rondom Cuijk met een maximum van 15 km, maar vanaf 10 km komen er bezorgkosten bij) en ben je stiekem een moeder die deze pagina bezoekt dan hebben we een leuke aanbieding voor je.

Bestel het Vaderdag ontbijtkrat onder vermelding van #hetLEVENvaneenPAPA dan krijg je een korting van 5%. De kosten zijn normaal vanaf € 17,50 (voor 2 personen) en met de kortingscode wordt het slechts € 16,60 🙂 Ga voor het bestellen naar de website van Hap & Sap.

Ken je onze SuperPAPA rompers al?

Romper superpapaVorig jaar hebben we een coole #SuperPAPA romper ontwikkeld. Dit is bij uitstek een geschikt cadeau voor Vaderdag 2016! Wordt je partner binnenkort papa of heb je een kleine spruit en wil je de papa verrassen dan doet de romper het zeker goed. Met de tekst “Mijn papa is een #superpapa” zullen zelfs de papa’s (in spe) smelten. We hebben diverse maten beschikbaar (50-56 tot en met 74-80). De romper kost 15 euro exclusief € 1,50 verzendkosten (binnen NL). De romper zelf is wit, heeft korte mouwen en is van het HEMA-huismerk.

Trouwens deze #superpapa romper is ook leuk voor na Vaderdag, want je bent niet alleen op Vaderdag een #superpapa.

Tags: