De bruine armband met drie schuivers

Moederdag 2016 wij geven inspiratie

Aanstaande zondag (8 mei 2016) is het weer Moederdag 2016. De dag om je moeder, mama of mutti, mams, moeke of soms ook de partner (in geval van jonge gezinnen) in het zonnetje te zetten. Nu moet dat laatste lukken want de weersvoorspellingen geven aan dat het een mooie warme Moederdag 2016 zal worden.

Om de papa’s van Nederland te helpen met het vinden van de juiste moederdagcadeau’s hebben wij de input van diverse mamablogs verzameld en voor je op een rijtje gezet. Scroll er door heen en laat je inspireren:

Moederdag 2016, de tips van mama’s zelf

Moeders.nu
Sharon van de website moeders.nu adviseert in haar post diverse leuke cadeautjes. Deze verschillende cadeautjes zijn eenvoudig te koop en qua prijs ook niet duur. Haar top drie cadeautips is:

  1. Theeglazen, mama’s zijn namelijk vaak echte theeleuten en kunnen zich heerlijk op de bank nestelen met een kop thee. Onze tip! Koop er een paar lekkere smaken verse thee ben. Vaak net wat lekkerder dan de standaard thee uit de supermarkt.
  2. Koffiemok met foto, leuk voor de kleine om te geven want een foto van mama met de kleine op de mok vinden ze zelf vaak heel leuk om te zien. Zelf twee jaar terug een super vette broodtrommel met een gave foto gekregen.
  3. Armband met kleine foto’s. Een mooie armband met drie kleine foto’s. De prijs is 17,95 euro maar hij is wel erg origineel.
Moederdag 2016 - De bruine armband met drie schuivers
De bruine armband met drie schuivers

Bekijk de gehele Moederdag 2016 lijst op moeders.nu

Onze eigen moederdag cadeautips

Natuurlijk hebben we zelf nog tips waar moeders heel gelukkig van worden. Allereerst een tekening gemaakt door de kleine zelf. Ook al zijn het maar een paar krasjes. Moeders kunnen hier heel erg van genieten. Twijfel je of het genoeg is, laat je kind dan stickers plakken. Dit vinden ze vaak ook erg leuk om te doen en het ziet er vrolijk uit. Een ontbijtje op bed samen maken en brengen wordt ook erg gewaardeerd. Wil je toch een leuk cadeautje kopen? Ga dan snel onze shop met cadeaus voor mama bekijken.

Tags: