Mattie en Wietze zijn oppassen

Mattie & Wietze oppassenMattie & Wietze van Q-music worden vader!!! Het grote avontuur, namelijk “oppassen”, is voor ze van start gegaan! Mattie & Wietze nemen voor één week het ouderschap over, zij zijn vanaf nu de trotse papa’s van Chiara (9) en Aurora (3)! Zij zullen de komende dagen oppassen op de twee kids, de twee honden, twee konijnen en natuurlijk de goudvissen. Zullen zij #hetLEVENvaneenPAPA optimaal ervaren?

Wat gaan Mattie en Wietze doen als papa

Mattie & Wietze (Mattie Valk en Wietze de Jager) nemen alles over wat er komt kijken bij het zijn van papa.Zo zullen ze de broodjes voor de meiden smeren maar natuurlijk ook de honden uitlaten. De ouders van Chiara en Aurora zijn namelijk op vakantie aan het genieten. Q-music houdt bij wat er allemaal gebeurd op hun website. Op deze pagina houden ze bij wat er zoal gebeurt in en rondom het huis. Zouden de heren slagen als goede papa? Zouden ze het goed doen? Wij volgen ze in ieder geval en houden je op de hoogte.

Een leuke proef om te zien of je al klaar bent voor het vaderschap. Al zijn wij wel van mening dat je het “echte” papa zijn pas kan uitvoeren als de kinderen van jezelf zijn en je echt de 100% verantwoordelijkheid hebt. Niet voor 1 week maar voor je gehele leven. Mattie en Wietze zet hem op en laat ons lekker genieten van jullie ervaringen!

UPDATE 27-03-2015:
De winnaar is bekend! Mattie scoorde volgens de twee meiden het beste als #papa. Op de punten koken, luisteren en knuffelen wordt het verschil gemaakt. Mattie namens alle papa’s van Nederland proficiat met je overwinning!

Wil je de serie terugkijken? Bekijk dan de playlist van 7 dagen oppassen met Mattie en Wietze:

In het programma RTL Late Night spraken de beide papa’s over een zware week. Mattie “Ik ben kapot! Je leven is gewoon een kaartenhuis”:

Bekijk de scores zelf van Mattie’s overwinning:
Mattie wint oppassen van Wietze

In het fragment van RTL Late Night wordt bewust besproken waarom juist Mattie gewonnen heeft. Wij vinden de conclusie en mening van Tischa Neve (kinderpsycholoog) zeer gegrond. Uiteindelijk is opvoeden anders dan oppassen! Nogmaals bekijk de afleveringen en leer #hetLEVENvaneenPAPA kennen!

Tags: ,