Romper

Romper superpapaLeuke rompers voor kinderen zijn er in verschillende soorten en prints. Maar iedere papa of mama weet er wel raad mee. De leukste rompertjes laten we je hieronder zien.
Denk eventueel ook aan onze unieke #superpapa romper. Deze is hier te bestellen voor 15 euro (exclusief verzendkosten).

Een romper kopen? Zo veel keuze

Omdat er zo veel keuze is voor een romper adviseren wij om gewoon lekker te shoppen en rond te neuzen. Zo heb je zeker te weten een leuke romper te pakken zonder dat we je smaak beïnvloeden. Om het je makkelijk te maken hebben we wel de leukste rompers verzameld waarvan we die perfect bij #hetLEVENvaneenPAPA vinden passen.

Waarom een romper?

Een romper is voor kinderen net een tweede huid. Het is een gemakkelijk kledingstuk dat eenvoudig via het hoofd aan gaat en onderin met (meestal) drie drukknoopjes vastgezet kan worden. Maar wist je dat een romper juist bij het hoofdgat zo is gemaakt dat het volledige lijfje van een kind erdoorheen kan. Ideaal als de kleine bijvoorbeeld gepoept heeft en onder zit. dan hoef je niet de vieze romper over het gezicht uit te trekken. Met het kopen van een romper kan weinig fout gaan. De maten spreken voor zich en de stoffen zijn vaak prima. Wel kan je je voorkeur hebben voor bepaalde merken.

Romper en andere onderkleding wordt aangeboden door:


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour