Winactie: #SUPERPAPA romper

Romper superpapaMet enige trots presenteren wij nieuw in ons assortiment de enige echte #hetLEVENvaneenPAPA romper! “Mijn papa is een #superpapa” welke baby zou dit niet graag aan iedereen willen laten zien? De redactie van #hetLEVENvaneenPAPA heeft in samenwerking met MiniTransfer dit uniek ‘zelfontworpen’ #superpapa romper gemaakt. En omdat we zo trots zijn op het eindresultaat geven we er gratis eentje weg!

Deze #superpapa romper winnen?

Ben jij net papa of mama geworden en zou je graag deze romper willen winnen? Dan is meedoen heel eenvoudig. Laat op deze pagina een reactie achter wat je van deze romper vindt en waarom jij deze graag zou willen winnen. Onder de deelnemers verloten wij deze newborn #superpapa romper (3-6 maanden). De actie loopt tot 31 mei 2015 en dan heeft de winnaar voor vaderdag deze romper in huis! Het delen van de actie wordt op prijs gestemd!

De #superpapa romper van BELLAbabyDe romper is van het merk BELLAbaby en voelt zacht aan. Ook is de romper mooi elastisch en zit daardoor lekker. De service van MiniTransfer is goed. De bedrukking op de romper is maatwerk geweest. Het logo en de tekst is volledig uitgesneden waardoor er geen lelijke witte vlakke of plekken te zien zijn. Het ontwerp is volledig transparant op de romper gedrukt.

Niks winnen, gewoon willen!

Wil je ook gewoon zo’n stoere #superpapa romper bestellen dan kan dat natuurlijk ook! We zullen het product beschikbaar maken in de webshop maar stuur een e-mail naar info@hetlevenvaneenpapa.nl ovv #superpapa romper en we nemen contact met je op. De kosten voor deze romper ligt rond de 20 euro.

Deze winactie is mede mogelijk gemaakt door MiniTransfer, de specialist in het bedrukken van textiel en andere babyproducten. Waarvoor onze hartelijke dank!minitransfer-logo

Tags: , ,